Teltat

Trimm Trace Camo tarppi

Shelter-sarjan laavu maastokuviolla, kaksi eri kokovaihtoehtoa

Trimm Trace vaalea tarppi

Shelter-sarjan laavu vaaleana, kaksi eri kokovaihtoehtoa

Trimm Trace vihreä tarppi

Shelter-sarjan laavu vihreässä värissä, kaksi eri kokovaihtoehtoa

Trimm Eagle teltta

3-4 hengen tilavalla absidilla varusteetu Outdoor-sarjan teltta

Trimm Ohio teltta

2-3 hengen perusmallinen Outdoor-sarjan kupoliteltta

Trimm Alfa teltta

2-3 hengen perus Trekking-sarjan kupoliteltta

Trimm Forester teltta

2-3 hengen Trekking-sarjan hyvä perusteltta

Trimm Bivak teltta

2 hengen suosittu Trekking-sarjan teltta

Trimm Base Camp – D teltta

3-4 hengen neljän vuodenajan Adventure-sarjan teltta

Trimm Delta – D teltta

2 hengen Adventure-sarjan kestävä teltta

Trimm Escapade – DSL teltta

Extreme-sarjan kahden hengen teltta lumisuojilla

Trimm Himlite – DSL teltta

2 hengen kestävä ja vaativiin olosuhteisiin suunniteltu Extreme-teltta

Trimm One – DSL teltta

1 hengen Extreme-sarjan kevyt teltta

Ohessa suosituimmat telttamallimme, jotka muodostavat mallistomme. Näiden lisäksi saatavuutta voi kysyä myös Trimmin muista teltoista sekä määritellä teltalle halutut ominaisuudet, joiden perusteella voimme tarjota vaatimuksiin sopivia telttamalleja. Trimmin telttasarja voidaan jakaa kuuteen eri kategoriaan:

1. Extreme-sarja

Vaativimpiin olosuhteisiin suunnitellut teltat, joiden parhaat ominaisuudet rakentuvat kevyestä painosta, laadukkaista materiaaleista sekä kestävyydestä haastavissa ilmastoissa. Teipatut saumat vahvistavat teltan rakennetta ja pitävät tuulen, lumen ja sateen varmasti ulkopuolella. Kevyet alumiinikaaret on helppo pystyttää ja ne kestävät rajuimmatkin sääolosuhteet niin Alpeilla kuin korkeimpien vuorten huipuilla. Tehokas silikonikäsittely teltan ulkopinnassa antaa lisäsuojaa kosteutta vastaan.

2. Adventure-sarja

Teltat sopivat ympärivuotiseen käyttöön niin lumisiin olosuhteisiin kuin hiekkaisille rannoille. Telttojen rakenteet ovat vahvaa metalliseosta, jotka kestävät erilaisia sääolosuhteita, kuten rankkasadetta ja kovaa tuulta. Kaaret ovat kevyttä alumiinia. Kevytrakenteiset teltat kulkevat hyvin mukana.

3. Trekking-sarja

Hyviä yleiskäyttöön tarkoitettuja telttoja erilaisille vaelluksille ja retkille vaihteleviin maastoihin ja olosuhteisiin. Rakenteet ovat kestäviä ja joustavia Durawrap-teknologian ansiosta, jossa polyesterikalvo on yhdistetty lasikuituputkiin. Materiaalit ovat pitkälti samoja, mitä Adventure-sarjan teltoissa, joten ne kestävät myös voimakkaita sateita ja tuulia.

4. Outdoor-sarja

Suosituimmat Trimmin teltat sopivat kevyeeseen retkeilyyn sekä leirintäalueille. Telttojen pohja on valmistettu läpäisemättömästä ja monikerroksisesta polyeteenisstä, joka kestää pitkäkestoista altistumista kostealle maaperälle sekä tasoittaa epätasaista maastoa. Näiden telttojen paino ja pakkauskoko ovat astetta isommat, mitä edellisissä sarjoissa.

5. Family-sarja

Perheille ja isoille ryhmille tarkoitetut teltat retkeilyyn sekä leirintäalueille. Teltat tarjoavat tilaa ja mukavuutta pitkäkestoiseen yöpymiseen. Lasikuitu- ja teräsrakenteet ovat vakaita ja ankkuroivat kokonaisuuden tukevasti maahan. Telttojen mukana tulee ylimääräisiä pohjarakenteita, joiden avulla telttojen lattioista voidaan tehdä entistä kestävämpiä. Pohjamateriaalit ovat läpäisemätöntä ja monikerroksista polyeteeniä, joka kestää pitkäkestoista altistumista kostealle maaperälle sekä tasoittaa epätasaista maastoa.

6. Shelter-sarja

Suunniteltu antamaan suojaa aurinkoa ja tuulta vastaan. Tarpit ovat ihanteellinen valinta sosiaalisiin tapahtumiin, rannalle, kalastukseen tai varusteiden suojaksi taukojen ajaksi. Tarvittaessa ne toimivat myös hätämajoitteena.