Trimm

Trimm on vuonna 2000 perustettu retkeilyvaruste- ja ulkoiluvaatevalmistaja, jonka tavoitteena on tarjota hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia tuotteita. Tuloksena on vuosien saatossa syntynyt laaja valikoima kohtuuhintainen tuoteperhe, jonka valmistuksessa ei ole tingitty laadussa.

Trimmin nimi juontaa juurensa purjehdussanastoon: veneen trimmauksella tarkoitetaan veneen purjeiden ja muiden säätöjen säätämistä olosuhteisiin nähden optimaalisesti, jotta vene kulkisi mahdollisimman kovaa.

Nimi on osuva, sillä Trimmin tuotteet on optimoitu liikkuvan ja ulkoilevan ihmisen tarpeisiin. Tuotteet on suunnattu kaikille niille, jotka viettävät vapaa-aikaansa ulkoillen, urheillen tai kävellen, joko maalla tai kaupungissa, ja joille liikkumisen vapaus on tärkeää.

Valikoimaan kuuluu korkealaatuisia, teknisiä tuotteita, joiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota teknologian ohella myös käyttötarkoitukseen, mukavuuteen ja viimeisimpiin trendeihin. Korkean laadun varmistamiseksi tuotteissa käytetään materiaaleja tunnetuilta brändeiltä, kuten YKK:lta, Nifcolta, Nexukselta, 3M:ltä, RECCOlta, DACilta ja DuPontilta.

Tutustu tuotevalikoimaan alakohtaisista kategorioista.

Olemme Trimm retkeilyvarusteiden virallinen maahantuoja

Trimm katalogi

Jälleenmyyjät kartalla