Skinners

Skinners Speckled Black sukkakengät

Toimitetaan laatikossa pienen kantopussin kera

Skinners Granite Grey sukkakengät

Toimitetaan laatikossa pienen kantopussin kera

Skinners Metal Grey sukkakengät

Toimitetaan laatikossa pienen kantopussin kera

Skinnersit ovat paljasjalkailun sekä kenkä- ja sukkateollisuuden mullistavat sukkakengät, jotka ovat toimiva jalkine niin sisä- kuin ulkotiloissa. Skinnersit ovat kuin jalkojen toinen iho, joka suojaa jalkapohjaa säilyttäen jalan luonnollisen tuntuman maaperään. Paljasjalkailu vahvistaa tehokkaasti jalan lihaksia, kehittää hermopäiden työskentelyä sekä vilkastuttaa verenkiertoa. Sukkamalliset paljasjalkakengät sopivat moneen käyttöön: juoksemiseen, kuntosalille, joogaan, työpaikoille, uimahalleihin, avantouintiin, matkailuun, vaelluksille, mihin tahansa!

Kesällä ulkona kävely on entistä mukavampaa ja kevyempää sukkakenkien kanssa. Skinnersit hengittävät hyvin eivätkä hiosta jalkoja. Skinnersien valmistukseen käytetty hopealanka tekee niistä antibakteeriset. Sukkakenkien pääliosa on yhdistelmä luonnonkuituja ja keinokuituja, jotka tekevät sukista hengittävät, hyvin istuvat sekä takaavat hyvän kosteuden poiston. Varsinkin ulkomailla rantakohteissa Skinnersit ovat ehdoton ykkönen kivikkoisille merenrannoille. Myöskään kuumottava hieno hiekka ei pääse polttelemaan jalkapohjia. Paljasjalkasukat kestävät hyvin kastumista ja vedessä kahlaamista, joten ne suojaavat jalkapohjia meren tai järven pohjassa olevilta teräviltä kiviltä tai inhan tuntuiselta mudalta. Tästä syystä sukat ovat erinomainen vaihtoehto myös avantouintiin.

Sukkamalliset kengät sopivat hyvin myös sisäkäyttöön työpaikoille, kuntosalille, joogaan ja uimahalleihin. Skinnersien pohja on parasta ruotsalaista ftalaatitonta kaksikerroksista polymeeriä, joka on jopa 2 mm paksua kestäen käyttöä satoja kilometrejä. Pehmeä pohja ei naarmuta tai jätä jälkiä lattioihin. Lisäksi sen kumimainen rakenne takaa hyvän pidon mm. uimahallien liukkailla lattioilla. Pitävyyden vuoksi se sopii vaeltajille vesistöjen ylitykseen silloin, kun epäilet vaelluskenkiesi pitävyyttä märillä kivillä tai haluat suojata ne kastumiselta. Skinnersien pohja kestää vettä, eli vaikka kävelisitkin kostealla maaperällä, jalka ei pääse heti kastumaan ja kylmettymään.

Skinnersit valmistetaan Euroopassa käsityönä. Paljasjalkasukkien valmistukseen ei käytetä liimoja tai saumoja, joten ne voi huoletta pestä pesukoneessa. Skinnersit voi rullata pieneen pakettiin ja kuljettaa pakkauksen mukana tulevassa omassa kantopussukassa. Skinnersit painavat keskimäärin alle 100 g, joten ne kulkevat helposti mukana missä tahansa liikutkin.

Paljasjalkakävely on ollut viime vuosina nouseva trendi. Ohutpohjaiset jalkineet antavat jalalle huomattavasti erilaisen tuntuman maastossa kuljettaessa. Maastoon tulee kiinnitettyä enemmän huomiota ja jalka tulee aseteltua tarkemmin jokaisella askeleella. Maaperä tuntuu jalkapohjassa asti, jonka hermopäät viestittävät aivoille aktiivisemmin millaisessa maastossa sitä tuleekaan tällä kertaa liikuttua. Varpaat saavat paljasjalkakengissä ja barefoot-sukissa jälleen uuden käyttötarkoituksen, kun ne joutuvat töihin tasapainon ylläpitämiseksi. Näin jalkojen pienimmätkin lihakset aktivoituvat ja saavat tarvitsemaansa treeniä. Skinners vie paljasjalkakenkäilyn ja jalan lihasten aktivoimisen uudelle tasolle mahdollistaen paljasjalkailun myös sisätiloissa, kaikissa urheilulajeissa, työpaikoilla sekä kotitöissä.

Olemme Skinners sukkakenkien virallinen maahantuoja.

Jälleenmyyjät kartalla